Season III Ep 2 + new items
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Server de mu online Season III Ep 2 + new items

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

de ce nu merg arcurile noi , ??

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
adelina
Incepator
Incepator

Data de înscriere : 07/09/2008

de ce nu merg arcurile noi , ?? Empty
MesajSubiect: de ce nu merg arcurile noi , ??   de ce nu merg arcurile noi , ?? EmptySam Sept 13, 2008 4:35 pm

am un arc scouth bow cu skill si nu potm sa trag cu el si nu creste bugul la agility , ca am numa 6000 agi, si trage arcu , parca da cu pumnul nu cu sageti si nici penetration nu merge niciu cu ice arow , daca se poate face ceva ...
cam atat am avut de spus
Sus In jos
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Data de înscriere : 13/06/2008

MesajSubiect: Re: de ce nu merg arcurile noi , ??   de ce nu merg arcurile noi , ?? EmptySam Sept 13, 2008 5:20 pm

pai deaia nu le`am pus sa cada din bokuri Smile...nu merg arcurile de s4 Neutral nu le merge skinu
Sus In jos
https://cmub.forumgratuit.ro
adelina
Incepator
Incepator

Data de înscriere : 07/09/2008

MesajSubiect: Re: de ce nu merg arcurile noi , ??   de ce nu merg arcurile noi , ?? EmptyLun Sept 15, 2008 12:37 pm

offf si chiar nu se poate face ? nimik , lol! si aripile e lvl 4 nu mergbagate jew si pica numa simpple , nu stii la combinatie cum se fac ?
astept un raspuns
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: de ce nu merg arcurile noi , ??   de ce nu merg arcurile noi , ?? Empty

Sus In jos

de ce nu merg arcurile noi , ??
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Season III Ep 2 + new items :: Game Questions and Discussions-
Mergi direct la: